Vezi cum arată o zi din alimentația lunii aprilie

Așa arată o zi din planul alimentar:

Micul dejun - o bucată de caș cât 1/2 palmă cu legume la alegere

Gustare -  1 măr

Prânz -  două clătite la cuptor umplute cu cremă de brânză și spanac. Se fac clătitele (recomandarea noastră este să le faci din făina de grâu amestecată cu făina de ovăz sau fulgi de ovăz măcinați). Se sotează spanacul cu puțin usturoi, apoi se amestecă cu cremă de brânză, formându-se astfel o pastă. Umpleți clătitele cu această pastă, le rulați, apoi le puneți într-o tavă, la cuptor. Se poate pune deasupra parmezan ras sau mozzarella, apoi se coc timp de 5 minute, până se topește brânza.

Gustare - 150 ml iaurt grecesc 4%

Cina - dorada la cuptor + un bol spanac verde  amestecat cu 1 pumn struguri, 1 linguriță ulei măsline, lămâie + ½ palmă telemea tăiată cuburi presarată deasupra, jumătate de măr feliat, nuci ți opțional, câteva stafide.