Ai amânat până acum pentru că:

 • Nu știi cum să îți creezi site-ul sau ce platformă este potrivită pentru antrenamentele online?

 • Ți se pare prea costisitor să încarci zeci sau sute de antrenamente?

 • Nu ai găsit variante prin care să încarci antrenamente de dimensiuni mari?

 • Youtube îți blochează antrenamentele din cauza muzicii?

 • Nu ai găsit un procesator de plată compatibil cu site-ul?

 • Nu știi cum să faci toate setările pentru lansarea site-ului?

 • Nu știi să editezi antrenamentele?

Știm cum te simți

Acestea sunt doar o parte dintre întrebările pe care le aveam și noi înainte să începem. Nu am avut de la cine să învățăm așa că am ales partea mai grea cu învățarea prin testare și greșeli. Am avut nevoie de aproximativ 6 luni pentru încercări și câteva zeci de mii de lei pentru testarea softurilor, deci mult timp și mulți bani. N-am mai calculat pierderile estimative din primele luni din cauză că nu am mers direct pe varianta cea mai bună.

Au trecut aproape 2 ani de când am lansat Slim ON și am structurat toată informația pentru a-ți putea transmite tot ce ai nevoie în doar câteva zile. Dacă dorești să-ți diversifici serviciile și să încaseze bani chiar și atunci când dormi atunci trebuie să ai și servicii online în portofoliu.

Noi le-am gândit ca servicii adiționale care să aducă un venit suplimentar, dar până la urmă ne-a schimbat viața.

Lucrăm de 6 luni din Tenerife

La finalul anului 2019 am fost în concediu în Gran Canaria și am lucrat puțin în timp ce stăteam la piscina de pe clădirea hotelului. Acela a fost momentul în care ne-am gândit că așa ar fi viața ideală. Slim ON era lansat de câteva luni și părea un plan pe termen lung, mai degrabă peste 5-10 ani.

În 2020 a venit pandemia Covid-19, ne-a lovit și pe noi din plin în perioada cea mai bună. Avem 3 studiouri de aerobic într-o locație și un alt spațiu închiriat, deci din cea mai bună perioadă a devenit cea mai slabă. Aveam site-ul pregătit și ne-am mișcat repede, lucru care ne-a permis să ținem sălile și după ce s-a putut redeschide.

De 6 luni lucrăm doar de acasă, la laptop și nu a mai fost nevoie de prezența noastră fizică. Am ajuns la peste 170 antrenamente filmate disponibile pe site, iar fiecare intră atunci când poate și se antrenează cu noi. De când ne-am mutat filmăm o singură zi pe săptămână, două antrenamente. 

Avem mai mult timp liber, de aceea ne-am permis să vizităm în 6 luni mai mult decât am făcut-o toată viața. În timp ce membrii Slim ON se antrenează noi nu trebuie să fim prezenți, iar atunci când se încasează abonamentele este setat acces automat și nu mai trebuie să facem nimic.

Este în continuare de lucru, dar ce poate fi mai plăcut decât să stai la Soare într-un loc exotic, în timpul săptămânii, în orice perioadă din an, iar când verifici telefonul să vezi că s-au mai încasat câteva abonamente?

Ai pierdut o ”căruță” de bani

Suntem antrenori și știm prin ce situații ai trecut până acum. Îți lăsăm câteva exemple, deși sigur știi și tu mult mai multe situații.

 • Ai avut clienți care se antrenau doar cu tine dar s-au mutat din localitate/țară.
 • Ai schimbat sala și ai pierdut mare parte dintre clienții cu care lucrai.
 • Ți-ai schimbat programul și ai pierdut alți clienți.
 • Lucrezi în mare parte cu femei, dar după ce au născut au rămas acasă câțiva ani și nu au mai revenit la sală.


Acești clienți cu cine se antrenează? Tu ești antrenorul lor preferat, le-ai câștigat încrederea, dar nu mai aveți posibilitatea să continuați. La noi au fost multe cazuri de persoane care nu s-au mai dus la sală pentru că s-au obișnuit cu stilul nostru și preferă online decât să lucreze cu altcineva.

Nu trebuie să fii 100% online! Poți să o gândești la început ca o sursă suplimentară de venit. Dacă impactul va fi peste așteptări cum a fost în cazul nostru poate vei schimba treptat raportul online/offline, dar la început dacă îți aduce și doar 500 euro lunar, constant, în timp ce ești la sală, nu este de neglijat.

Noi am structurat informațiile sub formă de curs și te putem învăța tot ce ai nevoie în câteva zile. Banii pe care îi dai de curs îi poți recupera din prima lună și poți să faci și profit. Online ai cheltuielile mult mai mici decât offline, deci marja de profit este mult mai mare.

Nu ai nimic de pierdut, doar de câștigat! Noi am testat pe piața din România și încasăm în continuare din România. Dacă încasezi de 10 ori mai puțin decât noi tot vei face profit. Crezi că nu poți să faci minim 6000 euro profit într-un an și să ai o medie de 500 euro pe lună suplimentar pe lângă ceea ce faci acum? Asta în cel mai rău caz, dar online nu te oprește nimeni să ai 1000 clienți.

Îți lăsăm un cod de reducere de 1350 lei. La checkout folosește codul: antrenor