Poți slăbi minim 1 kg pe săptămână

Așa arată programul în contul tău, organizat pe zile, până la ziua 28, iar toate antrenamentele sunt diferite și filmate integral. Mai jos este un screenshot din contul nostru de utilizator.

Tu alegi perioada de acces la program. Vei avea acces la el la orice oră, să te antrenezi atunci când ai timp. Alimentația lunii iulie este inclusă în acest program, iar suplimentar vei mai găsi și alte informații importante.

Suntem partenerii tăi de antrenament. În acest mod știm că nu vei renunța după primele 5 minute. Vei avea sesiuni de tonifiere, efort cardio, exerciții pe intervale...diversitate.

Bonus

Am înregistrat un seminar despre personalizarea programului și strategiile prin care poți slăbi 1 kg pe săptămână în mod sănătos în așa fel încât să nu te îngrași înapoi. Sunt strategii pe care le-am aplicat recent și au funcționat. Cine și-a propus 1 kg pe săptămână a reușit chiar mai mult. Mai jos sunt exemple pe o durată de două săptămâni:

Antrenorii Slim ON

Creatorii programului

Aceasta este meseria noastră de 8 ani, respectiv 11 ani: ajutăm oamenii să își remodeleze corpul în mod sănătos și să mențină rezultatele pe termen lung. Rezultatele ne-au adus colaborări noi, ceea ce ne-a permis să ne extindem rapid.

Am fondat și dezvoltat Fantastic Fit Metalurgie, cea mai mare comunitate  de oameni din Iași care participau constant la antrenamentele de grup în perioada în care am fost în România.

Recent am deschis Fantastic Fit Tenerife. După 1 an și 3 luni în care am lucrat doar online am simțit nevoia să reluăm și antrenamentele offline. Activitatea este la început, dar evoluția este explozivă.

Am creat Slim ON, platforma online de fitness, cu peste 270 de antrenamente disponibile în acest moment.

Am experimentat pe corpurile noastre stilul de viață sedentar, am testat provocările specifice, iar după câteva luni am obținut și rezultate. Am profitat de situație să vedem pe propria piele prin ce trec oamenii cu care lucrăm. Acestea sunt rezultatele noastre în perioada în care am fost sedentari:

Suntem Elite Fitness Trainers, acreditare oferită de una dintre cele mai bune școli de fitness din lume (International Sports Sciences Association) în urma numărului mare de specializări obținute în fitness. 

Știm că nu depinde doar de tine să reușești, iar programele au un rol foarte important, de aceea ne specializăm continuu și facem tot posibilul să îți punem la dispoziție cele mai eficiente programe din țară.

Menținerea 

Orice program trebuie să-l începi cu gândul la menținere. Dacă te antrenezi la întâmplare și te înfometezi vei slăbi mult, dar indiferent ce vei face în perioada de menținere nu ai cum să oprești revenirea kilogramelor. Noi am luat în calcul de la început strategiile eficiente care îți vor permite să menții rezultatul pe care îl vei obține la final de program.

Am reușit în sute de colaborări acest lucru, iar noi ne-am menținut rezultatele fără probleme. Rezultatul a fost menținut pe termen lung. În perioadele de slăbire am obținut de fiecare dată rezultate rapide: 

Gianina, 10 kg slăbite în două luni:

Daniel, 6 kg slăbite într-o lună:

Prin dorința ta de a slăbi și cunoștințele noastre despre remodelare corporală vom depăși toate obstacolele pe care le-ai întâmpinat până acum. Vom forma o echipă imbatabilă împotriva kilogramelor în plus.

Primești banii înapoi

Ai posibilitatea de a primi banii înapoi în primele 7 zile dacă nu ești mulțumit(ă) de serviciile noastre din cadrul programului. Nu este nevoie de argumente, trebuie doar să ne trimiți un mesaj și îți dăm banii înapoi. 

Alege una dintre cele 4 variante

Dacă ai nevoie de mai mult timp poți să achiziționezi programul cu acces pe o perioadă de 3 luni cu doar 195 lei.
Acces 90 de zile
Varianta cea mai bună pentru un obiectiv mare este cu acces 3 luni la 3 programe diferite (edițiile lunilor iulie, august și septembrie), acces 90 de zile la prețul de 350 lei.
3 ediții, acces 90 de zile
Vrei un program de slăbire accelerată? Avem Summer Body pe o durată de 3 luni, iar acesta are inclus plan alimentar personalizat.

Poți achiziționa programul pe 3 luni cu 597 lei sau pe 12 luni cu 697 lei.

Slăbire accelerată, 1 an (1̶3̶7̶2̶ 697 lei)

Specializările noastre

Am folosit toate cunoștințele noastre pentru a crea cel mai bun program. Din 2009 până în prezent am absolvit următoarele cursuri/specializări:

👉 Elite Fitness Trainer
👉 Personal Trainer level I și level II
👉 Nutrition certification
👉 Transformational Specialist
👉 Genetics-Based Fitness Coach 
👉 Glute specialist 
👉 Instructor Tae Bo 
👉 Instructor Aerobic
👉 Instructor Schwinn Cycling 
👉 Instructor Kangoo Power și Kangoo Dance
👉 Instructor Steel Combat 
👉 Instructor Fight Klub (Khai Bo și Bag Box)
👉 Tehnician nutriționist
👉 Certificare Foam Rolling
👉 Curs Marathon Training: what every personal trainer needs to know 

👉  Prenatal and Postnatal Fitness Specialist

👉 Master Trainer
👉 Master de ”Fitness și Estetică Corporală”
👉 Facultate de Educație Fizică și Sport


Am pus în program tot ce ai nevoie. Nu mai căuta soluții rapide și sfaturi de la persoane fără pregătire în domeniu. Nu mai amâna și începe acum!