1. Îndulcitorii naturali și artificiali. Băutura zero zahăr - Cola zero îngrașă

    2. Mâncatul pe fond de stres și gustările la birou

    3. Calorii goale vs calorii sănătoase: caloric și nutrițional

    4. Importanța apei în alimentație: cantitate, tip

    5. De ce te îngrași după ce te lași de fumat

    6. Alimentația în efort în funcție de vârstă și gen

    7. Alimentația în efort în funcție de obiectiv

    8. Suplimentele alimentare pentru cei care se antrenează

    9. Ciclul circadian, micul dejun și cina pentru slăbit și creșterea masei musculare

    10. Trebuie să numărăm caloriile?

    11. Variante de mese la serviciu: program de zi

    12. Variante de mese la serviciu: tura de noapte

    13. Generalități cu privire la diete și alimentația echilibrată

    14. Postul intermitent

    15. Rolul și importanța gustărilor dintre mese

    16. Ce mâncăm la prima gustare?

    17. Ce mâncăm la a doua gustare?

    18. Provocare de nutriție pentru aplicarea cunoștințelor dobândite

About this course

  • Gratuit
  • 18 lecții
  • 2 ore de conținut video