Conținutul pachetului

Toate serviciile la care ai acces cu un singur abonament.

  • Peste 230 antrenamente filmate integral cu durată mare (30-88 minute).

  • Peste 160 antrenamente filmate integral, cu durată scurtă (15-29 minute).

  • Plan de antrenament model.

  • Seminarii ”Cum să slăbești câte 1 kg în fiecare săptămână”.”

  • Seminarul ”Motivație și disciplină”.

Noi aplicăm aceleași strategii

În antrenamentele și programele Slim ON am integrat strategiile pe care le-am folosim pe noi, dar și în cei 10 ani în care am lucrat și am obținut rezultate în perioade scurte de timp. Slăbirea nu este înfometare! Rezultatele pe care le obții nu trebuie să îți afecteze metabolismul.

Noi ne-am îndeplinit obiectivele de remodelare corporală în doar câteva luni. După ce am scăzut procentul de grăsime la nivelul pe care l-am dorit am continuat să lucrăm la tonifiere, la creșterea masei musculare. Mai jos sunt pozele cu stadiul actual și cu forma fizică în care am fost după perioada în care au fost sălile închise din cauza pandemiei.

Poți să slăbești rapid, iar apoi să îți menții rezultatul dacă aplici strategiile corecte de antrenament (tip, durată, diversitate, intensitate etc) și de alimentație (număr de calorii, calitate, macronutrienți, tipul carbohidraților etc).

Din fericite ai posibilitatea să faci antrenamentele de acasă atunci când ai timp și vom lucra împreună.

Tipurile de abonamente

Toate antrenamentele sunt diferite, organizate pe categorii. În acest moment sunt peste 300 de sesiuni diferite. Căutăm mereu locații noi în aer liber pentru a înlocui fundalul monoton dintr-o sală.

La abonamentul pe 1 an ai parte de cel mai mic preț, o medie de 55 lei/lună, iar accesul este nelimitat. Până va expira abonamentul de 1 an noi vom mai adăuga între 50 și 100 de antrenamente noi. 

Nu le vei face pe toate, dar numărul mare de antrenamente disponibile îți vor da posibilitatea de a alege ceea ce ai nevoie sau ce îți place mai mult. Dacă alegi și un plan personalizat de antrenament pentru noi este mai ușor să îl adaptăm cu atât de multe sesiuni disponibile. 

Alege abonamentul potrivit pentru tine și te așteptăm pe site să ne antrenăm împreună în aceste locații minunate din Tenerife.