Conținut program

  • În cele 84 zile sunt: 55 antrenamente, 9 provocări și 20 zile de pauză.

  • Antrenamentele sunt filmate integral. Lucrezi în același timp cu antrenorii și primești indicații și alternative pe parcurs.

  • Majoritatea antrenamentelor sunt de 15-28 minute. Doar câteva sesiuni sunt cu o durată de 30-40 minute.

  • Tot programul este structurat specific pe zile pentru obiective de slăbire și tonifiere.

  • Seminar special pentru explicarea execuției corecte și greșelile frecvente ale exercițiilor de bază. Album cu seminarii de fitness și nutriție pe teme specifice de slăbit.

  • Acces 3 luni pentru a finaliza planul în ritmul tău. Există și opțiunea de acces pentru 12 luni.

Planul programului: antrenamente scurte

Nu ai timp pentru antrenamente de 60-80 minute? Am pregătit un program format din antrenamente cu durată scurtă. Mai jos este un screenshot cu modul în care vei avea antrenamentele pe site, organizate pe zile. Pe lângă antrenamente vei avea acces și la seminarii de nutriție, fitness și biomecanică. 

La varianta anuală trebuie să aloci doar 22,5 lei/lună și vei avea acces nelimitat la program timp de 12 luni. Pe parcurs vom filma antrenamente noi, iar o parte vor fi integrate în program sau vom înlocui dintre antrenamentele mai vechi.

Primești banii înapoi!

Ai posibilitatea de a primi banii înapoi în primele 7 zile dacă nu ești mulțumit(ă) de serviciile noastre din cadrul programului. Nu este nevoie de argumente, trebuie doar să ne trimiți un mesaj și îți dăm banii înapoi.