Politica de protecție a datelor cu  caracter personal

SC CONFORT FIT SRL, cu sediul social în Iași, cal. Chișinăului, nr. 29, corp C42/4, camera 1, jud. Iași, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iași sub nr. J22/1338/23.05.2018, având CUI 39390936, în calitate de Operator de date cu caracter personal, respectă întocmai prevederile legale în vigoare privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în concordanță cu regulamentul (UE) 679/2016 (GDPR), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României.

1. Datele personale prelucrate:

2. Scopurile colectării datelor sunt următoarele:

3. Prin completarea datelor în formularul de creare de Cont și/sau de Comandă clientul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a SC CONFORT FIT SRL și își dă acordul expres și neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopurile enumerate mai sus.

4. Securitatea datelor

Societatea asigură măsurile tehnice și juridice adecvate pentru a asigura o protecție efectivă a datelor cu caracter personal aparținând persoanelor care ne furnizează astfel de date. Ne angajăm să vă păstrăm datele personale în siguranță și luăm măsurile rezonabile în acest sens, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, distrugerii, pierderii sau alterării acestora.

Plățile care se efectuează prin intermediul site-ului nostru, strict pentru achitarea serviciilor pe care noi vi le punem la dispoziție, se realizează în condiții de securitate, conform politicilor de securitate implementate de furnizorii acestui serviciu: mobilpay.ro (www.mobilpay.ro).

Prin citirea informațiilor din această secțiune ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Pe baza unui email la adresa suport@slimon.ro, vă puteți exercita, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu procesate.

SC CONFORT FIT SRL poate furniza datele cu caracter personal ale clientului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestuia, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care SC CONFORT FIT SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piață a serviciilor.

5. Responsabill cu protecția datelor personale:

Daniel Doroftea, Tel: 0741080817

6. Date ale minorilor

Nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Vă rugăm să nu vă creați cont pe site-ul nostru și să ne furnizați nicio informație în cazul în care nu aveți împlinită vârsta de 18 ani.

Utilizăm „cookie”-uri pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului acestora, pentru analize statistice cu privire la modul în care este utilizată pagina de internet, în scopul îmbunătățirii site-ului, precum și la personalizarea anumitor setări (limba în care este vizualizat site-ul și alte setări preferențiale).