Conținutul programului

Am pregătit un plan de antrenament pe o durată de 8 săptămâni.

  • 44 antrenamente filmate integral în care lucrezi în același timp cu antrenorii. 27 sesiuni sunt cu durata mai mare de 30 de minute, iar 17 cu durata mai mică de 30 minute.

  • Este un program organizat pentru obiective de slăbire și tonifiere. Este organizat pe zile și trebuie să le bifezi pe fiecare pe rând.

  • Seminar special pentru explicarea execuției corecte și greșelile frecvente ale exercițiilor de bază.

  • Seminarii de fitness și nutriție.

Planul programului

Acesta este modul în care vei găsi antrenamentele în contul tău, organizate pe zile după un plan. Pe lângă aceste antrenamente vei avea acces și la seminarii de nutriție, fitness și biomecanică.    

Acest program va fi actualizat până pe 20 noiembrie cu cele mai noi antrenamente și se va actualiza automat și în contul tău de pe site.

Nu ai gantere, benzi elastice și alte accesorii?

Am găsit soluțiile pentru problemele care apar atunci când te antrenezi fără accesorii.

Este mult mai dificil să găsești sau să îți concepi un program complet și eficient.

De regulă aceste sesiuni sunt doar cardio, ceea ce va avea un efect negativ asupra metabolismului.

Nu ai suficiente exerciții eficiente pentru musculatura spatelui. În acest caz postura va avea de suferit și este posibil să apară dureri de spate. Mușchii din zona superioară a spatelui sunt mari și te vor ajuta în ”arderea” unui număr mare de calorii și accelerarea metabolismului. În acest program vor fi sesiuni speciale pentru a acoperi acest aspect.

Putem continua cu multe alte exemple. Pentru noi este greu să facem un program fără accesorii, așa că ne dăm seama cum este pentru tine. Opțiunile sunt limitate, dar am reușit să concepem un program complet.

Nu trebuie să pierzi câteva ore pe săptămână doar pentru a găsi antrenamentele potrivite, apoi să le și faci. Ai totul organizat în albumul tău de pe site, de la ziua 1 la ziua 56.

Acest program îl poți face de oriunde, chiar și în concediu pentru că nu vei merge cu ganterele după tine.

Nu ai gantere? De acum nu mai este o problemă pentru că avem soluția potrivită pentru tine.


Primești banii înapoi!

Ai posibilitatea de a primi banii înapoi în primele 7 zile dacă nu ești mulțumit(ă) de serviciile noastre din cadrul programului.  Nu este nevoie de argumente, trebuie doar să ne trimiți un mesaj și îți dăm banii înapoi.