Conținutul programului de 90 zile:

  • 75 antrenamente filmate integral în care antrenorii lucrează în același timp cu tine și îți oferă indicații și variantele mai ușoare la toate exercițiile;

  • 8 analize ale jurnalului alimentar în cele 90 de zile prin care vei primi sugestii personalizate pentru adaptarea alimentației la particularitățile tale. Vor fi făcute modificări treptat pe parcurs pe baza a ceea ce vei nota și vei transmite;

  • Suport pe durata celor 90 zile: poți programa câte 2 ședințe online live a câte 20 minute în fiecare lună;

  • Seminar de biomecanică filmat pe care îl poți accesa oricând;

  • Webinarii și seminarii de fitness și nutriție;

  • Opțiunea de acces 12 luni. Cu o diferență de 100 lei poți avea acces încă 9 luni la program. După ce îl finalizezi îl mai poți repeta cel puțin o dată, fără partea de suport lunar și adaptarea alimentației.

Rezultate obținute în programul de slăbit Focus

Programul de slăbit ONLINE SUMMER BODY îl desfășurăm fizic și la Fantastic Fit Metalurgie (Iași) sub denumirea de FOCUS, din ianuarie 2019. 

Am obținut rezultate foarte bune, iar pe parcurs am primit mesaje de la oameni din alte localități care și-ar fi dorit să participe. Când am văzut că se adună multe mesaje ne-am hotărât să facem acest program și online, mai ales că îl putem oferi la un preț mai mic. Programul FOCUS are prețul de 1350 lei pe 3 luni, iar varianta online 597 lei pe 3 luni. Acum avem activată o ofertă prin care îl poți achiziționa cu o reducere de 100 lei, cu doar 497 lei.

Georgiana

Marina

Mihai

Povestea Sabina

Claudia

Doar 199 lei/lună, varianta premium a unui program de slăbit!

Programul este pe 3 luni (90 zile). În fiecare lună vei plan special după care te antrenezi, organizat pe zile, parteneri de antrenament pentru că sesiunile sunt filmate integral și poți discuta periodic live cu antrenorii.

Alimentația este personalizată la început pe baza chestionarului pe care îl vei completa. În lunile 2 și 3 va mai fi adaptată în funcție de ceea ce vei completa în jurnalul alimentar.

Summer Body aduce o abordare personalizată și mai multă interacțiune individuală programelor de slăbit. Meriți o abordare personalizată.