Conținutul programului de 90 zile:

  • 75 antrenamente filmate integral în care antrenorii lucrează în același timp cu tine și îți oferă indicații și variantele mai ușoare la toate exercițiile;

  • 8 analize ale jurnalului alimentar în cele 90 de zile prin care vei primi sugestii personalizate pentru adaptarea alimentației la particularitățile tale. Vor fi făcute modificări treptat pe parcurs pe baza a ceea ce vei nota și vei transmite;

  • Suport pe durata celor 90 zile: poți programa câte 2 ședințe online live a câte 20 minute în fiecare lună;

  • Seminar de biomecanică filmat pe care îl poți accesa oricând;

  • Webinarii și seminarii de fitness și nutriție;

  • Opțiunea de acces 12 luni. Cu o diferență de 100 lei poți avea acces încă 9 luni la program. După ce îl finalizezi îl mai poți repeta cel puțin o dată, fără partea de suport lunar și adaptarea alimentației.

Rezultate obținute în programul de slăbit Focus

Programul de slăbit ONLINE SUMMER BODY îl desfășurăm fizic și la Fantastic Fit Metalurgie (Iași) sub denumirea de FOCUS, din ianuarie 2019. 

Am obținut rezultate foarte bune, iar pe parcurs am primit mesaje de la oameni din alte localități care și-ar fi dorit să participe. Când am văzut că se adună multe mesaje ne-am hotărât să facem acest program și online, mai ales că îl putem oferi la un preț mai mic. Programul FOCUS are prețul de 1350 lei pe 3 luni, iar varianta online 597 lei pe 3 luni. Acum avem activată o ofertă prin care îl poți achiziționa cu o reducere de 100 lei, cu doar 497 lei.

Povestea Georgianei


Georgiana a slăbit cu ajutorul antrenamentelor și alimentației echilibrate. A fost foarte hotărâtă să ajungă la 59 de kilograme, ceea ce s-a și întâmplat. Drumul a fost anevoios, au fost momente de stagnare, frustrare, pofte alimentare, oboseală, iar stresul de la locul de muncă îi afectau performața și nivelul de energie de la sală, dar am făcut o echipă foarte bună împreună și am reușit să depășim orice obstacol.

”Mulțumesc mult pentru devotamentul de care dați dovadă și de implicarea în tot ceea ce faceți ,au trecut 6 luni frumoase în care m-am redescoperit pe mine !🤗 P.S nu ne oprim aici știu că voi nu mă scăpați din ochi !”


Povestea MarineiCu 2 săptămâni înainte de încheierea a 3 luni de program, Marina se laudă cu un rezultat foarte bun și vă împărtășește și vouă puțin din experiența ei din ultima perioadă:
 
 ”Dacă îți promite cineva o soluție minune prin care să slăbeşti rapid, fugi cât mai repede, nu există aşa ceva!
 În schimb, Gianina şi Daniel, creatorii Focus, îți pot promite că vor sta alături de tine şi pot face tot procesul acesta mai uşor şi chiar distractiv.
 Teoretic e simplu să ai un stil de viață sănătos: mănânci diversificat, ai grijă la cantități şi faci puțină mişcare. Dar practic, e un pic mai dificil, mai ales dacă vrei să şi scazi în greutate. La un moment dat rămâi fără idei de mese, te plictiseşti şi gãseşti tot felul de scuze şi renunți. Aici intervin omuleții ăştia cu planul lor alimentar personalizat, cu o grămadă de mese şi deserturi extrem de gustoase şi sănătoase. Un alt beneficiu este jurnalul alimentar făcut special să te motiveze şi să te facă să te gândeşti de 2 ori dacă ai nevoie de acea Lava cake (deşi uneori răspunsul e tot "Da". Oops)
 Legat de antrenamente, ei bine, trebuie să am grijă ce spun, că nu ştiu cum se întoarce karma şi mă trezesc cu un bonus la următorul antrenament. Sper că mi-am mai cerut scuze pentru încruntările mele şi comentariile făcute printre dinți (mai în glumă, mai în serios) atunci când mai scot câte un exercițiu din cele mai întunecate părți ale lumii, sau când li se pare că sunt un pic cam odihnită şi îmi sugerează să iau greutățile alea un pic mai mari sau să fac varianta mai grea a exercițiului. Dar vreau să le şi mulțumesc. Nu se compară cu nimic starea de bine din timpul antrenamentului şi de după el, sau cu bucuria pe care o ai atunci când vezi cât de mult poți evolua (de la o genuflexiune chinuită la început, la genuflexiuni la fel de chinuite acum, dar în număr mai mare şi cu o greutate de 15 kg).
 Se pare că ei ştiu mai bine decât mine când nu mai pot şi când, de fapt, mai pot încă puțin și exploatează asta la maxim, încurajându-mă şi felicitându-mă atunci când scot la iveală câte o superputere pe care nu ştiam că o dețin. Oricât de mare e motivația interioară, avem nevoie şi de toate lucrurile astea sau poate doar eu funcționez aşa, dar aici am găsit tot sprijinul de care am nevoie.
 But wait, there is more. Şi oamenii care vin la Focus sunt faini. Zâmbetele, privirile încurajatoare cu care te intersectezi în timpul antrenamentului, parcă te ajută şi mai mult să te apropii de obiectiv.
 Sper că am reuşit să descriu măcar puțin nişte oameni care chiar iubesc ceea ce fac şi caută să evolueze permanent şi să fie din ce în ce mai buni, insuflându-ți şi ție asta. Mulțumesc!” 

 

Povestea lui MihaiRezultatele din cele 3 luni:
- De la 101 kg la 85,8 k;
- De la 32% procent de grăsimie la 24,8%;
- Talie: de la 105 cm la 93 cm;
 - Abdomen: de la 107 cm la 94 cm.

Mihai și-a achiziționat cele 3 luni ale programului Focus cu câteva săptămâni înainte de data de început. Oare a fost acesta primul semn de determinare? Nu doar că a bifat toate antrenamentele, dar a făcut-o fără recuperări, a respectat întocmai zilele de antrenament. A început cu anumite probleme la genunchi, dar antrenorii i-au recomandat alternative la exercițiile la care era necesar și a putut continua. Mai mult, după 3 luni poate ”aborda” exercițiile la care nici nu se putea gândi la început.
 Aceeași hotărâre a avut-o și în respectarea planului alimentar personalizat din fiecare lună. 


Povestea GeorgianeiGeorgiana are un program încărcat și complicat. Cu toate acestea în urmă cu 6 luni s-a hotărât să facă o schimbare și a reușit. Pe lângă diferența mare dintre cele două poze a facut modificări majore în stilul eu de viata.
 Acum vine constant la antrenamente și își stabilește noi obiective. Și-a încurajat și prietenele să vină la sală și acum au și un mic "grup de mers la sală". Felicitări, Georgiana!
 
 "La modul cel mai sincer vă mulțumesc mult mult de tot. Fără voi nu aș fi reușit. Mai am treabă în continuare, cu siguranță. Trebuie să scădem bine de tot vârsta metabolică. Dar măcar acum ştiu că se poate şi ştiu cum se poate.
 Nu ştiu dacă aveți idee cât de mult faceți pentru oamenii ca noi.
 Pot să urc până la 4 fără să mooor şi fără să mă opresc".


Povestea SabineiSabina a reușit să ajungă de la 80,8 kg la 71, 2 kg în doar 3 luni, participând la antrenamentele Focus și având grijă de alimentația ei.
 
Suntem siguri că nu se va opri aici și va ajunge la obiectivul pe care și l-a propus atunci când s-a decis să intre în program! 

 

Povestea ClaudieiClaudia a reușit să slăbească 5,3 kg în 2 luni de antrenamente Focus!

Pe lângă antrenamentele la care a participat, Claudia a reușit și să aibă grijă de alimentație, astfel de la 64 kg a reușit să ajungă la 58,7 kg!

Instructorii pogramului:

Daniel Doroftea

Daniel este pasionat de fitness și activează ca instructor de mai bine de 10 ani, timp în care a colaborat cu succes cu mii de persoane din Iași. În ultimii ani a încercat câteva variante în online până s-a hotărât să creeze platfoma Slim ON alături de Gianina Doroftea.

Primul obiectiv este de a ajunge la zeci de mii de persoane, să împărtășească din experiența acumulată și să motiveze persoanele din România să devină mai active.

Daniel este fondatorul studiourilor de group training Fantastic Fit Metalurgie și Fantastic Fit Copou. În cei 10 ani a lucrat ca Personal Trainer și Group Trainer. Pentru că îi place să se dezvolte continuu a participat la numeroase cursuri și workshop-uri, în urma cărora a obținut următoarele certificări:

- Elite Fitness Trainer (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy”)

- Personal Trainer (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy” și ”Wellzon Fitness Academy”)

- Nutritionist certification (absolvent I.S.S.A. - International Sports Science Academy)

- Transformational Specialist (Absolvent I.S.S.A. - International Sports Science Academy)

- Genetics-Based Fitness Coach (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy”)

- Glute specialist (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy”)

- Instructor Tae Bo (a învățat de la renumitul Billy Blanks)

- Instructor Aerobic (absolvent ”Fitness Scandinavia School”)

- Instructor Schwinn Cycling (absolvent ”Move On”)

- Instructor Kangoo Power și Kangoo Dance

- Instructor Steel Combat

- Instructor Fight Klub (Khai Bo și Bag Box)

- Tehnician nutriționist

- Certificare Foam Rolling

- Master Trainer

- Absolvent al unui master de ”Fitness și Estetică Corporală”

- Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din Iași, specializare Educație Fizică și Sportivă

Încearcă cel puțin un antrenament cu Daniel și te vei convingi de profesionalismul și pasiunea cu care lucrează!

Doroftea Daniel

Instructor

Doroftea Daniel
Gianina Doroftea

Gianina este o persoană activă, se implică 100% în fiecare proiect pe care îl dezvoltă, este pasionată de fitness și nutriție și promovează un stil de viață sănătos și echilibrat.

Se consideră o persoană foarte norocoasă, deoarece iubește ceea ce face și este fericită atunci când reușește să îi ajute și să îi facă fericiți pe oamenii ce o înconjoară.

Împreună cu Daniel a creat platforma Slim ON pentru ca ajutorul lor să treacă de granițele orașului Iași și să ajungă la oamenii din toată România.

Certificările obținute până în prezent sunt:

- Antrenor Personal (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy” și ”Wellzon Fitness Academy”)

- Prenatal and Postnatal Fitness Specialist - absolvent ”AFPA American Fitness Professionals & Associates”

- Certified glute specialist (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy” și ”Wellzon Fitness Academy”)

- Instructor Tae Bo (a învățat de la renumitul Billy Blanks)

- Instructor Schwinn Cycling (absolvent ”Move On”)

- Instructor Steel Combat

- Tehnician nutriționist

- Certificare Foam Rolling

Cu Gianina te poți antrena doar online prin intermediul platformei Slim ON.

Doroftea Gianina

Instructor

Doroftea  Gianina

Doar 167 lei/lună, varianta premium a unui program de slăbit!

Programul este pe 3 luni (90 zile). În fiecare lună vei plan special după care te antrenezi, organizat pe zile, parteneri de antrenament pentru că sesiunile sunt filmate integral și poți discuta periodic live cu antrenorii.

Alimentația este personalizată pe parcurs pe baza discuțiilor pe care le ai cu antrenorii.

Toate acestea cu doar 167 lei/lună timp de 3 luni.

Summer Body aduce o abordare personalizată și mai multă interacțiune individuală programelor de slăbit. Meriți o abordare personalizată.

Testimoniale