Planul programului de slăbit și tonifiere

Toate antrenamentele sunt diferite. Acesta este modul în care le vei avea în contul tău de pe site-ul Slim ON, organizate după un plan. Vei avea parteneri de antrenament pentru că antrenamentele sunt filmate integral.

La varianta anuală trebuie să aloci doar 22,5 lei/lună și vei avea acces nelimitat la program timp de 12 luni. Pe parcurs vom filma antrenamente noi, iar o parte vor fi integrate în program sau vom înlocui dintre antrenamentele mai vechi.

Conținutul programului

  • 30 antrenamente, organizate pe zile.

  • Doar 4 zile sunt de pauză pentru cine dorește o variantă intensă, dar programul poate fi făcut în două sau chiar în 3 luni.

  • Poți lucra și fără greutăți. Poți să faci acest program chiar dacă nu ai echipamente de fitness acasă. Câteva exerciții sunt cu gantere, dar pot fi făcută și fără greutate.

  • Exemple concrete prin care să eficientizezi programul și să obții rezultate într-un timp mai scurt prin seminarul de biomecanică pentru abdomen.

  • Am integrat și antrenamente pentru zona lombară pentru a nu crea dezechilibre, un aspect important într-un program.

  • Dacă mai ai de slăbit 3-5 kg, nu doar să tonifiezi, vei avea și 4 antrenamente orientate mai mult pe slăbire.

Ai ales între cele două variante?

Care crezi că este situația ideală prin care să ai totul la dispoziție? Noi credem că aceasta este:

👍 ai antrenorii la tine acasă;

👍 programul este special creat pe obiectivul tău și nu trebuie să cauți diferite antrenamente pe care nu știi cum să le combini;

👍 programul este organizat pe zile;

👍 poți să te antrenezi atunci când ai timp;

👍 te poți antrena de oriunde, mai ales că nu ai nevoie de accesorii;

👍 mare parte dintre antrenamente sunt cu durata scurtă pentru că sunt două grupe musculare. La început vor fi mai multe sesiuni scurte, până îți dezvolți rezistența la efortul specific.

Nu mai amâna pentru că știi ce se va întâmpla. Alege pachetul preferat și poți să începi chiar de astăzi.