Rezultate garantate

Noi folosim aceleași strategii pe care le-am integrat în programele Slim ON. Remodelarea corporală am realizat-o în doar câteva luni. Pentru că am făcut-o într-un mod sănătos am obținut la final un metabolism mai bun și a fost mai ușor să menținem rezultatele.

După ce am scăzut procentul de grăsime la nivelul pe care l-am dorit am continuat să lucrăm la tonifiere, la creșterea masei musculare. 

Mai jos sunt pozele cu rezultatele noastre. În stânga este forma de la care în reluat activitatea după pandemie, iar în dreapta forma actuală.

Programele și pachetele disponibile pe Slim ON

Din 2019 am dezvoltat diferite programe și pachete pentru a ne asigura că avem soluțiile potrivite pentru fiecare situație în parte. Slăbirea și remodelarea corporală nu este cu pastile sau suplimente. 

Noi suntem antrenori și nutriționiști, de aceea lucrăm cu antrenamente și alimentație specifică.

Dacă ai nevoie de un program complex cu antrenamente + alimentație personalizată avem exact ceea ce cauți. Preferi o variantă la un preț mai mic și nu ai nevoie de alimentație personalizată? Vei găsi programe fără alimentație la un preț foarte mic.

Mai jos sunt toate programele și pachetele disponibile în acest moment pe platforma Slim ON. 

Pachetul Basic cu acces la peste 400 antrenamente

Prin acest pachet ai acces NELIMITAT la toate antrenamentele de pe site. Îl poți achiziționa cu acces lunar, pe 3 luni sau pe 1 an. Nu vei face 400 antrenamente într-o lună, dar vei avea o gamă largă din care să alegi după preferințele și obiectivele tale.

Program nou de slăbit: ediția lunii iunie 2024

Acesta este cel mai popular program de slăbit și tonifiere de pe platforma Slim ON.

Într-o ediție sunt 20 de antrenamente pe durata a 30 de zile: 12 sunt cu durată mare (50-65 minute), iar 8 cu durată scurtă (15-25 minute). Programul conține și plan alimentar.

Accesul la program nu este doar în luna iunie. Vei avea 30-90 de zile din momentul înscrierii.

Acum sunt disponibile reduceri mari.

Cursul ”Slăbirea după vârsta de 30 de ani”

Suport 1 la 1 timp de 3 luni și acces pe viață la curs.

Este un serviciu premium. Rezultatele obținute în cadrul cursului au fost mult mai bune decât cele de la personal training sau programele de slăbit pe care le-am făcut la sală.

Plan alimentar personalizat

Știi ce antrenamente să faci și ai nevoie doar de un plan alimentar personalizat?

Poți achiziționa unul cu 350 lei, iar după ce vei completa chestionarul vom reveni cu planul în maxim 48 de ore.

Garanție: primești banii înapoi

Ai posibilitatea de a primi banii înapoi în primele 7 zile dacă nu ești mulțumit(ă) de serviciile noastre din cadrul programului. Nu este nevoie de argumente, trebuie doar să ne trimiți un mesaj și îți dăm banii înapoi. 

Antrenorii Slim ON

Aceasta este meseria noastră de 8 ani, respectiv 11 ani: ajutăm oamenii să își remodeleze corpul în mod sănătos și să mențină rezultatele pe termen lung. Avem câteva realizări prin care considerăm că suntem antrenorii potriviți să te ajute să-ți îndeplinești obiectivele:

Am fondat și dezvoltat Fantastic Fit Metalurgie, sală de aerobic pe care o coordonăm și în prezent.

Am deschis o locație Fantastic Fit în Tenerife. Aici ținem în prezent antrenamentele de grup.

Am creat platforma de fitness Slim ON

Am experimentat pe corpurile noastre stilul de viață sedentar. Timp de aproximativ 1 an am lucrat de acasă și nu am ținut antrenamente de grup la sală. În cele mai multe zile nu ajungeam nici la 5000 de pași. Am avut ocazia să facem o slăbire de o lună cu un stil de viață sedentar, să vedem exact prin ce trec persoanele care nu sunt active. Slăbirea a fost un succes cu aproape 6 kg slăbite în 30 de zile.

Suntem Elite Fitness Trainers, acreditare oferită de una dintre cele mai bune școli de fitness din lume (International Sports Sciences Association) în urma numărului mare de specializări obținute în fitness. 

Știm că nu depinde doar de tine să reușești, iar programele au un rol foarte important, de aceea ne specializăm continuu și facem tot posibilul să îți punem la dispoziție cele mai eficiente programe din țară.

Nu știi ce să alegi?

Cel mai important este să nu amâni din nou. Poate numărul mare de programe a creat mai multă confuzie. Dacă nu știi ce să alegi lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook Slim ON și te vom ajuta noi să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine.