Rezultatete obținute de antrenori

Daniel și Gianina dețin în Iași sala lor, care se numește Fantastic Fit și au reușit să ajute foarte multe persoane să își atingă obiectivele de fitness sau de sănătate. Conștientizând cât de multe persoane au nevoie de ajutor, au decis să nu se limiteze doar la orașul Iași, ci să ofere cunoștiințele lor mai departe, în întreaga țară, ajutând astfel mii de oameni să își îndeplinească obiectivele.

Îți prezentăm mai jos doar o parte din acestea:Alte rezultate poți vedea mai jos la Programul de slăbit SUMMER BODY!

Cum te putem ajuta

 • La sala de fitness ai nevoie de un antrenor chiar dacă ai spațiu și echipamente la dispoziție. Acasă trebuie să improvizezi, de aceea rolul unui antrenor este mai important acum.

 • La sală faci antrenamentul pregătit de instructor, dar acasă faci doar ce îți place, nu ce ai nevoie pentru a obține rezultate.

 • Poți să ai acces la toate antrenamentele din lume, dar dacă nu știi ce e bine să faci și cum să combini tipurile de efort între ele, probabil vei lucra fără să dai randament. Este ca și atunci când mergi la facultate, dar nu ești atent(ă) la ce se predă.

 • Perioada de izolare se prelungește, iar ulterior probabil vei evita spațiile aglomerate. Ce ți-ai propus să faci în următoarele luni, să renunți, să faci ”după ureche” sau să colaborezi online cu un antrenor?

 • Pe toată durata efortului antrenorii Slim ON sunt aproape de tine, cu indicații, muzică bună, energie și dispuși să lucreze cot la cot cu tine de la prima până la ultima secundă, la orice oră de la 00:00 la 23:59.

 • Planuri alimentare standard sau personalizate.

Testimoniale


Beneficiile de pe platforma Slim ON

 • Motivația: Slim ON nu înseamnă doar antrenamente. Aici intri într-o comunitate și ești susținut de o echipă (antrenorii, nutriționista și ajutoarele lor).

 • Pe youtube poate încărca oricine filmulețe cu antrenamente sau sfaturi, dar pe Slim ON sunt doar specialiști cu experiență, aleși după criterii foarte stricte.

 • Periodic te vom provoca sub diverse forme: nu vrem să dezvăluim absolut nimic aici, dar s-ar putea să fie unul dintre cele mai eficiente metode pentru tine.

 • Ne dorim să ai pe platforma Slim ON tot ce ai nevoie pentru a reuși. Probabil ai căutat și în trecut antrenamente, ai pierdut mult timp și nu ai găsit ceva care să ți se potrivească și de care să te ții o perioadă îndelungată.

 • Feedback la antrenamente: vei putea achiziționa servicii suplimentare prin care să îți oferim feedback în urma unui antrenament filmat cu tine.

Prezentare echipă

Click pe săgeată sau glisează spre stânga pentru a vedea cu cine te vei antrena:

Daniel Doroftea

Daniel este pasionat de fitness și activează ca instructor de mai bine de 9 ani, timp în care a colaborat cu succes cu mii de persoane din Iași. În ultimii ani a încercat câteva variante în online până s-a hotărât să creeze platfoma Slim ON alături de Gianina Doroftea.

Primul obiectiv este de a ajunge la zeci de mii de persoane, să împărtășească din experiența acumulată și să motiveze persoanele din România să devină mai active.

Daniel este fondatorul studiourilor de group training Fantastic Fit Metalurgie și Fantastic Fit Copou. În cei 9 ani a lucrat ca Personal Trainer și Group Trainer. Pentru că îi place să se dezvolte continuu a participat la numeroase cursuri și workshp-uri, în urma cărora a obținut următoarele certificări:

- Elite Trainer (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy”)

- Personal Trainer (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy” și ”Wellzon Fitness Academy”)

- Nutritionist certification (absolvent I.S.S.A. - International Sports Science Academy)

- Transformational Specialist (Absolvent I.S.S.A. - International Sports Science Academy)

- Genetics-Based Fitness Coach (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy”)

- Instructor Tae Bo (a învățat de la renumitul Billy Blanks)

- Instructor Aerobic (absolvent ”Fitness Scandinavia School”)

- Instructor Schwinn Cycling (absolvent ”Move On”)

- Instructor Kangoo Power și Kangoo Dance

- Instructor Steel Combat

- Instructor Fight Klub (Khai Bo și Bag Box)

- Tehnician nutriționist

- Certificare Foam Rolling

- Master Trainer

- Absolvent al unui master de ”Fitness și Estetică Corporală”

- Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din Iași, specializare Educație Fizică și Sportivă

Încearcă cel puțin un antrenament cu Daniel și te vei convingi de profesionalismul și pasiunea cu care lucrează!

Doroftea Daniel

Instructor

Doroftea Daniel

Prezentare echipă

Click pe săgeată sau glisează spre stânga pentru a vedea cu cine te vei antrena:

Gianina Doroftea

Gianina este o persoană activă, se implică 100% în fiecare proiect pe care îl dezvoltă, este pasionată de fitness și nutriție și promovează un stil de viață sănătos și echilibrat.

Se consideră o persoană foarte norocoasă, deoarece iubește ceea ce face și este fericită atunci când reușește să îi ajute și să îi facă fericiți pe oamenii ce o înconjoară.

Împreună cu Daniel a creat platforma Slim ON pentru ca ajutorul lor să treacă de granițele orașului Iași și să ajungă la oamenii din toată România.

Certificările obținute până în prezent sunt:

- Antrenor Personal (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy” și ”Wellzon Fitness Academy”)

- Prenatal and Postnatal Fitness Specialist - absolvent ”AFPA American Fitness Professionals & Associates”

- Instructor Tae Bo (a învățat de la renumitul Billy Blanks)

- Instructor Schwinn Cycling (absolvent ”Move On”)

- Instructor Steel Combat

- Tehnician nutriționist

- Certificare Foam Rolling

Pe Gianina o poți găsi la Fantastic Fit Metalurgie pentru antrenamentele de grup, programul Focus și antrenamentele prenatale.

Doroftea Gianina

Instructor

Doroftea Gianina

Prezentare echipă

Click pe săgeată sau glisează spre stânga pentru a vedea cu cine te vei antrena:

Mara Dumitru

Cele 3 cuvinte ce o definesc pe Mara sunt: ambiție, organizare, pasiune.

A început la o varstă fragedă cu gimnastică, dans sportiv, tenis de camp, iar când a descoperit fitness-ul, s-a îndrăgostit pe loc. Prima dată a călcat într-o sală de fitness la 14 ani, când a participat la prima clasa de step aerobic.

De aproximativ 7 ani a devenit instructor, timp în care a învățat continuu, a investit în educație, în cursuri și a fost la curent cu descoperirile actuale.

Pentru Mara cel mai important aspect al carierei sale a fost și este colaborarea cu oamenii pe care i-a ajutat să își atingă obiectivele. Aceștia și-au pus amprenta în viața Marei, pentru că a avut câte ceva de învățat de la fiecare.

A terminat Facultatea de Educatie Fizică si Sport, specializare Kinetoterapie.

Mai departe a obținut următoarele certificări: instructor de aerobic, Fight Klub Bag Box și Khai bo, TRX, Metabolic Training, Shaping, Resistance Training.

A participat la Convenția Rimini Wellness 2017 și Convenția Internațională Fitness Scandinavia 2017-2018.

A fost voluntar și coordonator la primele 4 ediții ale Semimaratonului Iași, a participat la concursuri locale de alergare și de ciclism turistic.

Mara vă așteaptă pe platforma Slim ON pentru antrenamente de tonifiere și slăbit.

Mara Dumitru

Instructor

Mara Dumitru