Rezultate garantate

Noi folosim aceleași strategii pe care le-am integrat în programele Slim ON. Remodelarea corporală am realizat-o în doar câteva luni, dar pentru că am făcut-o într-un mod sănătos am obținut la final un metabolism mai bun și a fost mai ușor să menținem rezultatele.

După ce am scăzut procentul de grăsime la nivelul pe care l-am dorit am continuat să lucrăm la tonifiere, la creșterea masei musculare. Mai jos sunt pozele cu stadiul actual și cu forma fizică în care am fost după perioada în care au fost sălile închise din cauza pandemiei.

Programele și pachetele disponibile pe Slim ON

Din 2019 am dezvoltat diferite programe și pachete pentru a ne asigura că avem soluțiile potrivite pentru fiecare situație în parte. Slăbirea și remodelarea corporală nu este cu pastile sau suplimente. 

Noi suntem antrenori și nutriționiști, de aceea lucrăm cu antrenamente (filmate integral) și alimentație specifică.

Dacă ai nevoie de un program complex cu antrenamente + alimentație personalizată avem exact ceea ce cauți. Preferi o variantă la un preț mai mic și nu ai nevoie de alimentație personalizată? Vei găsi programe fără alimentație la un preț foarte mic.

Mai jos sunt toate programele și pachetele disponibile în acest moment pe platforma Slim ON. La noi toate antrenamentele sunt filmate integral și vom lucra împreună.

Pachetul Basic cu acces la peste 350 antrenamente

Prin acest pachet ai acces NELIMITAT la toate antrenamentele de pe site. Îl poți achiziționa cu acces lunar, pe 3 luni sau pe 1 an. Nu vei face 350 antrenamente într-o lună, dar vei avea o gamă largă din care să alegi după preferințele și obiectivele tale.

Program nou de slăbit: ediția lunii mai 2023

Acesta este cel mai popular program de slăbit și tonifiere de pe platforma Slim ON.

Într-o ediție sunt 20 de antrenamente pe durata a 30 de zile: 12 sunt cu durată mare (50-65 minute), iar 8 cu durată scurtă (15-25 minute). Suplimentar este inclusă alimentația lunii martie.

Acum este disponibilă o reducere de 200 lei la pachetul cu 3 programe.

Program de slăbit și tonifiere cu antrenamente scurte

Dacă nu ai suficient timp la dispoziție pentru antrenamente de 60-80 minute, atunci acest program este pentru tine. Este pe o durată de 3 luni și conține 61 antrenamente diferite. Majoritatea antrenamentelor sunt de 15-25 minute, dar sunt și câteva variante de 30-40 minute.

Program de slăbit și tonifiere (fără accesorii)

Dacă nu ai accesorii de fitness acasă ai nevoie de un program special în care se lucrează doar cu greutatea propriului corp.

Nu mai trebuie să improvizezi la fiecare exercițiu. Poți să alegi acest program creat special pentru cine nu are accesorii acasă.

Program de tonifiere pentru abdomen și talie

Atunci când nu ai de slăbit multe kilograme și vrei doar să tonifiezi mușchii abdominali rezultatele de tonifiere pot să apară chiar și într-o lună.

Programele de tonifiere sunt diferite de cele de slăbit. Prin acest program nu vei scăpa de grăsimea de pe abdomen, dar vei îmbunătăți tonusul musculaturii abdominale.

Program de tonifiere pentru fesieri

Dacă vrei să îți tonifiezi fesierii ai nevoie de un program creat pentru acest obiectiv. Noi îți recomandăm două-trei antrenamente pentru fesieri în fiecare săptămână pentru rezultate rapide.

Pentru acest program ai nevoie de benzi elastice și gantere.

Program de tonifiere generală

Nu te interesează să slăbești, dar îți dorești un tonus muscular mai bun? În acest program efortul cardio este redus la minim. În cea mai mare parte sunt antrenamente doar cu exerciții de tonifiere pentru toate grupele musculare.

Program de slăbire accelerată Summer Body

Programul de antrenamente este organizat pe o perioadă de 90 de zile, iar alimentația este personalizată.

La programul lunar de slăbit este o abordare de grup, iar aici o abordare personalizată: consultanță 1 la 1 pe parcurs.

Program de nutriție

Am creat un program de nutriție ”Alimentația de slăbit: de la zero la profesionist”. Sunt informații cu o durată totală de peste 4 ore, dar împărțită pe teme, în lecții mai scurte.

Pe baza acestui program îți vei putea personaliza alimentația în orice perioadă a vieții tale, iar rezultatele vor fi garantate. Am lăsat și studii de caz cu modul în care ne organizăm noi toată alimentația în perioadele de slăbire.

Accesul la acest program este pe viață.

Garanție: primești banii înapoi

Ai posibilitatea de a primi banii înapoi în primele 7 zile dacă nu ești mulțumit(ă) de serviciile noastre din cadrul programului. Nu este nevoie de argumente, trebuie doar să ne trimiți un mesaj și îți dăm banii înapoi. 

Antrenorii Slim ON

Aceasta este meseria noastră de 8 ani, respectiv 11 ani: ajutăm oamenii să își remodeleze corpul în mod sănătos și să mențină rezultatele pe termen lung. Avem câteva realizări prin care considerăm că suntem antrenorii potriviți să te ajute să-ți îndeplinești obiectivele:

Am fondat și dezvoltat Fantastic Fit Metalurgie, cea mai mare comunitate  de oameni din Iași care participau constant la antrenamentele de grup în perioada în care eram în România.

Recent am deschis Fantastic Fit Tenerife. După 1 an și 3 luni în care am lucrat doar online am simțit nevoia să reluăm și antrenamentele offline. Activitatea este la început, dar în plină dezvoltare.

Am fondat cea mai bună platformă de fitness din România, Slim ON

Am experimentat pe corpurile noastre stilul de viață sedentar. Timp de aproximativ 1 an am lucrat de acasă și nu am ținut antrenamente de grup la sală. În cele mai multe zile nu ajungeam nici la 5000 de pași. Am avut ocazia să facem o slăbire de o lună cu un stil de viață sedentar, să vedem exact prin ce trec persoanele care nu sunt active. Slăbirea a fost un succes cu aproape 6 kg slăbite în 30 de zile.

Suntem Elite Fitness Trainers, acreditare oferită de una dintre cele mai bune școli de fitness din lume (International Sports Sciences Association) în urma numărului mare de specializări obținute în fitness. 

Știm că nu depinde doar de tine să reușești, iar programele au un rol foarte important, de aceea ne specializăm continuu și facem tot posibilul să îți punem la dispoziție cele mai eficiente programe din țară.

Nu știi ce să alegi?

Cel mai important este să nu amâni din nou. Poate numărul mare de programe a creat mai multă confuzie. Dacă nu știi ce să alegi lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook Slim ON și te vom ajuta noi să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine.