Rezultate obținute prin serviciile noastre online

Cu toții suntem diferiți, de aceea ai nevoie de ceva care să ți se potrivească. Cele mai multe rezultate au apărut în ultima perioadă pentru că am ajuns la un număr mare de servicii diverse pentru mai multe gusturi și preferințe: intens, moderat, pentru începători, slăbire, tonifiere, fesieri, abdomen etc.

Un program de slăbit s-ar putea să ți se pară greu, dar programul de tonifiere pentru fesieri să fie pe placul tău și să nu ratezi nici o zi de antrenament.

Îți prezentăm o parte dintre rezultate și apoi să găsești programul care se pliază mai bine pentru ceea ce ai nevoie. Îți spunem doar că sunt în total peste 140 antrenamente diferite, filmate integral, în care ai parte de indicații pe parcurs.

Am început și noi programele de remodelare corporală, iar acestea sunt rezultatele după 4 luni:

Programele online

Aceasta este lista actualizată și mai jos am detaliat fiecare program.

 • Program de slăbit și remodelare corporală nou în fiecare lună (antrenamente, alimentație, mesaje zilnice pe chat, sesiuni live etc).

 • Abonament Basic cu acces la peste 140 antrenamente de slăbit și tonifiere, seminarii de nutriție și fitness, plan de antrenament model și alte servicii incluse.

 • Program premium de slăbit și remodelare corporală ”Summer Body” (90 zile) cu un plan alimentar personalizat și adaptare personalizată pe parcurs pe baza jurnalului tău alimentar.

 • Program de slăbit și remodelare corporală în care nu ai nevoie de echipamente de fitness. Durata este de 8 săptămâni cu acces 3 luni.

 • Program de 10 săptămâni pentru tonifierea fesierilor, acces 3 luni sau 12 luni.

 • Program de slăbit și remodelare corporală format din antrenamente scurte. Durata programului este de 3 luni.

 • Program de tonifiere pentru abdomen și talie.

 • Alimentația lunii: planuri de nutriție de slăbit, hipocalorice, specifice fiecărei luni a anului.

 • Planuri alimentare personalizate, dar și planuri de antrenament personalizate pe baza antrenamentelor din pachetul Basic.

 • Pachet gratuit cu antrenamente.

Program de slăbit în fiecare lună (înscrieri ediția lunii iulie)

Acesta este cel mai complex program de slăbit la cel mai mic preț din România: 20 antrenamente, plan de alimentație, mesaje zilnic cu indicații, sesiuni live de întrebări și răspunsuri, dar și alte beneficii pe care le vei descoperi pe parcurs.

Antrenamentele sunt filmate integral, lucrezi în același timp cu antrenorii și ai parte de indicații pe parcurs.

Este cea mai bună variantă din țară, la cel mai mic preț. Astăzi ai 95 lei reducere și îl poți achiziționa cu doar 55 lei!!!

Detalii program

Abonament Basic cu acces la peste 140 antrenamente

Toate antrenamentele sunt filmate integral. În cont vei avea și un plan de antrenament model după care să combini antrenamentele în cel mai eficient mod.

Alte servicii incluse în pachet: seminarii de fitness și nutriție, exerciții pentru corectarea posturii, înregistrări ale webinariilor și sesiunilor de întrebări și răspunsuri susținute live.

Detalii pachet

Program premium de slăbit și remodelare corporală Summer Body (90 zile)

75 antrenamente pe durata celor 90 de zile, organizate după un plan specific pentru slăbire și tonifiere. Vei primi un plan alimentar personalizat de o lună, iar pe tot parcursul programului vei primi sugestii de ajustări în funcție de jurnalul alimentar pe care îl vei completa. Este varianta personalizată prin care se fac modificări mici pe parcurs, concret pe situația ta.

La programul lunar de slăbit este o abordare de grup, iar aici o abordare personalizată, în care vei avea și discuții pe parcurs, live 1 la 1, cu unul dintre antrenori.

Detalii program

Program de tonifiere de 10 săptămâni pentru fesieri

30 antrenamente speciale pentru fesieri în care s-au folosit peste 60 exerciții diferite, în care complexitatea și dificultatea cresc treptat.

În plus mai sunt alte 24 antrenamente care vizează celelalte grupe musculare și alte câteva surprize.

Detalii program

Program de slăbit și remodelare corporală în care nu ai nevoie de echipamente de fitness.

Poți să ai parte de un program complet chiar dacă nu ai gantere de diferite dimensiuni, foam roller, benzi elastice și alte accesorii.

Acest program conține 45 antrenamente filmate integral în care lucrezi în același timp cu antrenorii. 23 sesiuni sunt cu durata mai mare de 30 de minute, iar 22 cu durata mai mică de 30 minute.

Este un program organizat pentru obiective de slăbire și tonifiere. Nu ai doar acces la antrenamente din care să faci doar ce îți place. Programul este organizat pe zile (de la 1 la 56) și trebuie să le bifezi pe fiecare pe rând.

Este greu să îți organizezi un program atunci când nu ai accesorii de fitness. Am observat că marea majoritate a celor care se antrenează de acasă nu au accesorii și am creat acest program în care poți lucra doar cu greutatea propriului corp.

Detalii program

Program de slăbit și remodelare corporală format din antrenamente scurte

Dacă nu ai suficient timp la dispoziție pentru antrenamente de 60-80 minute, atunci acest program este pentru tine. Este pe o durată de 3 luni și conține 61 antrenamente diferite. Majoritatea antrenamentelor sunt de 15-25 minute, dar sunt și câteva variante de 30-40 minute.
Detalii program

Program de tonifiere pentru abdomen și talie

Vrei să îți concentrezi atenția mai mult asupra abdomenului și taliei?

Atunci când nu ai de slăbit mai multe kilograme și vrei doar să tonifiezi mușchii abdominali rezultatele de tonifiere pot să apară chiar și într-o lună. În cazul nostru a contat istoricul sportiv pentru că am putut să începem de la un nivel ridicat de efort după doar 3 luni de pauză.

În acest program am organizat antrenamentele pe zile pentru a-ți ușura munca. Trebuie doar să intri în program și să faci antrenamentele în ordinea în care le-am lăsat. Noi vom fi partenerii tăi pe durata întregului efort, vom lucra cot la cot și îți vom oferi indicații și alternative pe parcurs.

Poți combina acest program cu unul de slăbit și vei lucra în paralel la ambele obiective.

Detalii program

PDF cu 52 rețete de deserturi sănătoase

Deserturile ce au în compoziție zahăr și grăsimi trans îți degradează încet dar sigur sănătatea. Dacă alegi să adopți un stil de viață sănătos, alimentația nu trebuie să fie anostă, lipsită de gust și savoare. Dacă te abții de la dulce, cel mai probabil vei aduna pofte și frustrări, după o perioadă vei claca și vei avea pofte incontrolabile, inevitabil vei mânca prăjituri în cantități nerezolvabile, după câteva zile (sau de luni) o vei lua de la capăt și te vei învârti într-un cerc vicios. Soluția în acest caz este să îți satisfaci pofta de dulce, dar să fii selectiv/ă în ceea ce privește alimentația.
Achiziționează PDF-ul! (40 de lei)

Alimentația lunii standard (pentru slăbit)

Pentru fiecare lună avem planuri de alimentație model, hipocalorice. Am ținut cont de alimentele de sezon bogate în nutrienți. Am ales rețete simple care nu necesită foarte mult timp petrecut în bucătărie.
Detalii

Plan de alimentație personalizat

Antrenorii sunt și tehnicieni nutriționiști și îți pot personaliza alimentația în funcție de particularitățile tale, obiective, preferințe, intoleranțe etc.
Detalii

Plan de antrenament personalizat

Pe site sunt peste 130 antrenamente și în curând vor fi peste 200. Antrenorii îți pot pregăti un plan în funcție de obiectivul tău prin care obții rezultate într-un timp mai scurt.

În loc să te antrenezi la întâmplare o vei face după un plan bine stabilit în care sunt combinate tipurile de efort în cel mai eficient mod posibil.

Detalii

Testimoniale

Îți lăsăm doar ultimul mesaj pe care l-am primit recent. Vei găsi multe feedback-uri pe pagina de Facebook la secțiunea de recenzii. Acolo poți verifica și utilizatorii care au lăsat mesajele.

Antrenorii Slim ON

Click pe săgeată sau glisează spre stânga pentru a vedea detaliile și pregătirea celor 4 instructori cu care te poți antrena:

Daniel Doroftea

Daniel este pasionat de fitness și activează ca instructor de mai bine de 10 ani, timp în care a colaborat cu succes cu mii de persoane din Iași. În ultimii ani a încercat câteva variante în online până s-a hotărât să creeze platfoma Slim ON alături de Gianina Doroftea.

Primul obiectiv este de a ajunge la zeci de mii de persoane, să împărtășească din experiența acumulată și să motiveze persoanele din România să devină mai active.

Daniel este fondatorul studiourilor de group training Fantastic Fit Metalurgie și Fantastic Fit Copou. În cei 10 ani a lucrat ca Personal Trainer și Group Trainer. Pentru că îi place să se dezvolte continuu a participat la numeroase cursuri și workshop-uri, în urma cărora a obținut următoarele certificări:

- Elite Fitness Trainer (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy”)

- Personal Trainer (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy” și ”Wellzon Fitness Academy”)

- Nutritionist certification (absolvent I.S.S.A. - International Sports Science Academy)

- Transformational Specialist (Absolvent I.S.S.A. - International Sports Science Academy)

- Genetics-Based Fitness Coach (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy”)

- Glute specialist (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy”)

- Instructor Tae Bo (a învățat de la renumitul Billy Blanks)

- Instructor Aerobic (absolvent ”Fitness Scandinavia School”)

- Instructor Schwinn Cycling (absolvent ”Move On”)

- Instructor Kangoo Power și Kangoo Dance

- Instructor Steel Combat

- Instructor Fight Klub (Khai Bo și Bag Box)

- Tehnician nutriționist

- Certificare Foam Rolling

- Master Trainer

- Absolvent al unui master de ”Fitness și Estetică Corporală”

- Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din Iași, specializare Educație Fizică și Sportivă

Încearcă cel puțin un antrenament cu Daniel și te vei convingi de profesionalismul și pasiunea cu care lucrează!

Doroftea Daniel

Instructor

Doroftea Daniel

Antrenorii Slim ON

Click pe săgeată sau glisează spre stânga pentru a vedea detaliile și pregătirea celor 4 instructori cu care te poți antrena:

Gianina Doroftea

Gianina este o persoană activă, se implică 100% în fiecare proiect pe care îl dezvoltă, este pasionată de fitness și nutriție și promovează un stil de viață sănătos și echilibrat.

Se consideră o persoană foarte norocoasă, deoarece iubește ceea ce face și este fericită atunci când reușește să îi ajute și să îi facă fericiți pe oamenii ce o înconjoară.

Împreună cu Daniel a creat platforma Slim ON pentru ca ajutorul lor să treacă de granițele orașului Iași și să ajungă la oamenii din toată România.

Certificările obținute până în prezent sunt:

- Antrenor Personal (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy” și ”Wellzon Fitness Academy”)

- Prenatal and Postnatal Fitness Specialist - absolvent ”AFPA American Fitness Professionals & Associates”

- Certified glute specialist (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy” și ”Wellzon Fitness Academy”)

- Instructor Tae Bo (a învățat de la renumitul Billy Blanks)

- Instructor Schwinn Cycling (absolvent ”Move On”)

- Instructor Steel Combat

- Tehnician nutriționist

- Certificare Foam Rolling

Cu Gianina te poți antrena doar online prin intermediul platformei Slim ON.

Doroftea Gianina

Instructor

Doroftea Gianina

Antrenorii Slim ON

Click pe săgeată sau glisează spre stânga pentru a vedea detaliile și pregătirea celor 4 instructori cu care te poți antrena:

Mara Dumitru

Cele 3 cuvinte ce o definesc pe Mara sunt: ambiție, organizare, pasiune.

A început la o varstă fragedă cu gimnastică, dans sportiv, tenis de camp, iar când a descoperit fitness-ul, s-a îndrăgostit pe loc. Prima dată a călcat într-o sală de fitness la 14 ani, când a participat la prima clasa de step aerobic.

De aproximativ 7 ani a devenit instructor, timp în care a învățat continuu, a investit în educație, în cursuri și a fost la curent cu descoperirile actuale.

Pentru Mara cel mai important aspect al carierei sale a fost și este colaborarea cu oamenii pe care i-a ajutat să își atingă obiectivele. Aceștia și-au pus amprenta în viața Marei, pentru că a avut câte ceva de învățat de la fiecare.

A terminat Facultatea de Educatie Fizică si Sport, specializare Kinetoterapie.

Mai departe a obținut următoarele certificări: instructor de aerobic, Fight Klub Bag Box și Khai bo, TRX, Metabolic Training, Shaping, Resistance Training.

A participat la Convenția Rimini Wellness 2017 și Convenția Internațională Fitness Scandinavia 2017-2018.

A fost voluntar și coordonator la primele 4 ediții ale Semimaratonului Iași, a participat la concursuri locale de alergare și de ciclism turistic.

Mara vă așteaptă pe platforma Slim ON pentru antrenamente de tonifiere și slăbit.

Mara Dumitru

Instructor

Mara Dumitru

Te-ai hotărât?

Dacă nu ai luat o decizie până acum probabil vei mai amâna o perioadă și nu vei începe nici mâine. Alege programul care ți se potrivește cel mai bine și mâine nu vei mai da înapoi pentru că vei fi deja parte din program.