Rezultate obținute prin serviciile noastre online

Cu toții suntem diferiți, de aceea ai nevoie de ceva care să ți se potrivească. Cele mai multe rezultate au apărut în ultima perioadă pentru că am ajuns la un număr mare de servicii diverse pentru mai multe gusturi și preferințe: intens, moderat, pentru începători, slăbire, tonifiere, fesieri, abdomen etc.

Un program de slăbit s-ar putea să ți se pară greu, dar programul de tonifiere pentru fesieri să fie pe placul tău și să nu ratezi nici o zi de antrenament.

Îți prezentăm o parte dintre rezultate și apoi să găsești programul care se pliază mai bine pentru ceea ce ai nevoie. Îți spunem doar că sunt în total peste 170 antrenamente diferite, filmate integral, în care ai parte de indicații pe parcurs.

Am început și noi programele de remodelare corporală, iar acestea sunt rezultatele după 4 luni:

Programele Slim ON

În pachetul Basic sunt disponibile peste 170 antrenamente filmate integral. Poți să alegi ce îți place sau să lucrezi după un plan. Pe baza acestora am creat programe specifice, organizate pe zile. Mai jos am prezentat toate opțiunile.

Program de slăbit și tonifiere format din antrenamente scurte

Dacă nu ai suficient timp la dispoziție pentru antrenamente de 60-80 minute, atunci acest program este pentru tine. Este pe o durată de 3 luni și conține 61 antrenamente diferite. Majoritatea antrenamentelor sunt de 15-25 minute, dar sunt și câteva variante de 30-40 minute.
Detalii program

Program de slăbit și remodelare corporală în care nu ai nevoie de echipamente de fitness.

Poți să ai parte de un program complet chiar dacă nu ai gantere de diferite dimensiuni, foam roller, benzi elastice sau alte accesorii.

Acest program conține 44 antrenamente filmate integral în care lucrezi în același timp cu antrenorii. 22 sesiuni sunt cu durata mai mare de 30 de minute, iar 22 cu durata mai mică de 30 minute. Acestea sunt organizate pe zile (de la 1 la 56) după un plan în care să treci treptat de la ușor la greu, de la simplu la complex.

Este greu să îți organizezi un program eficient atunci când nu ai accesorii de fitness, dar aici intervine rolul nostru.

Detalii program

Program de tonifiere pentru abdomen și talie

Vrei să îți concentrezi atenția mai mult asupra abdomenului și taliei?

Atunci când nu ai de slăbit multe kilograme și vrei doar să tonifiezi mușchii abdominali rezultatele de tonifiere pot să apară chiar și într-o lună.

În acest program am organizat antrenamentele pe zile pentru a-ți ușura munca. Trebuie doar să intri în program și să faci antrenamentele în ordinea în care le-am lăsat. Noi vom fi partenerii tăi pe durata întregului efort, vom lucra cot la cot și îți vom oferi indicații și alternative pe parcurs.

Poți combina acest program cu unul de slăbit și vei lucra în paralel la ambele obiective.

Detalii program

Program de tonifiere de 8 săptămâni pentru fesieri

30 antrenamente speciale pentru fesieri în care s-au folosit peste 60 exerciții diferite, în care complexitatea și dificultatea cresc treptat.

În plus mai sunt alte 24 antrenamente care vizează celelalte grupe musculare, dar și informații prin care să îți reactivezi fesierii dacă ai amnezie gluteală.

Detalii program

Program de tonifere generală

Nu te interesează să slăbești, dar îți dorești o dezvoltare armonioasă a corpului cu un tonus muscular de invidiat? În acest program efortul cardio este redus la minim. În cea mai mare parte sunt antrenament doar cu exerciții de tonifiere pentru toate grupele musculare.
Detalii program

Abonament Basic cu acces la peste 170 antrenamente

Toate antrenamentele sunt filmate integral. Acesta este cel mai generos pachet. Acum îl poți achiziționa pe 1 an cu acces la 170 antrenamente, iar până expiră abonamentul vei avea probabil peste 250 sesiuni diferite.
Detalii abonament Basic

Toate programele de mai sus cu doar 697 lei

Pachetul Basic cu cele peste 170 antrenamente + toate programele de mai sus, organizate pe obiective și zile, sunt în acest pachet, cu acces 1 AN. În perioada verii poate îți dorești să te axezi mai mult pe tonifierea abdomenului, taliei și fesierilor. Până în aprilie poate te vei concentra pe slăbire. În fiecare etapă vei avea la dispoziție un program special.

Atunci când nu urmezi un program vei putea alege ceea ce îți place din pachetul Basic în care vei avea acces la toate antrenamentele. După ce filmăm unul nou prima dată îl încărcăm în pachetul Basic.

Valoarea întregului pachet este de 1817 lei, dar acum îl poți achiziționa cu 697 lei. Codul de reducere în valoare de 61%: slim697

Detalii pachet 6 programe

Primești banii înapoi

Ai posibilitatea de a primi banii înapoi în primele 7 zile dacă nu ești mulțumit(ă) de serviciile noastre din cadrul programului. Nu este nevoie de argumente, trebuie doar să ne trimiți un mesaj și îți dăm banii înapoi. 

Program premium de slăbire accelerată Summer Body

75 antrenamente pe durata celor 90 de zile, organizate după un plan specific pentru slăbire și tonifiere. Vei primi un plan alimentar personalizat de o lună, iar pe tot parcursul programului vei primi sugestii de ajustări în funcție de jurnalul alimentar pe care îl vei completa. Este varianta personalizată prin care se fac modificări mici pe parcurs, concret pe situația ta.

La programul lunar de slăbit este o abordare de grup, iar aici o abordare personalizată, în care vei avea și discuții pe parcurs, live 1 la 1, cu unul dintre antrenori.

Cod de reducere pentru varianta cu acces pe 3 luni (de la 597 lei la 497 lei): summer497

Cod de reducere pentru varianta cu acces pe 12 luni (de la 697 lei la 597 lei): summer597

Detalii program

Program de slăbit în fiecare lună (înscrieri ediția lunii septembrie)

Acesta este cel mai complex program de slăbit la cel mai mic preț din România: 23 antrenamente, plan de alimentație și sesiuni live de întrebări și răspunsuri.

Antrenamentele sunt filmate integral, lucrezi în același timp cu antrenorii și ai parte de indicații pe parcurs.

Este diferit față de programul Summer Body pentru că alimentația nu este personalizată în acest program, iar sesiunile live și interacțiunea de pe parcurs este prin sesiuni de grup, față de sesiunile individuale de la Summer Body.

Acum îl poți achiziționa cu 97 lei (o lună) în loc de 150 lei prin codul septembrie97. Sunt disponibile reduceri la variantele pe 3 luni și 12 luni cu ediții diferite.

Detalii program

Testimoniale

Îți lăsăm doar un mesaj. Vei găsi multe feedback-uri pe pagina de Facebook la secțiunea de recenzii. Acolo poți verifica și utilizatorii care au lăsat mesajele.

Antrenorii Slim ON

Daniel Doroftea

Daniel este pasionat de fitness și activează ca instructor de mai bine de 10 ani, timp în care a colaborat cu succes cu mii de persoane din Iași. În ultimii ani a încercat câteva variante în online până s-a hotărât să creeze platfoma Slim ON alături de Gianina Doroftea.

Primul obiectiv este de a ajunge la zeci de mii de persoane, să împărtășească din experiența acumulată și să motiveze persoanele din România să devină mai active.

Daniel este fondatorul studiourilor de group training Fantastic Fit Metalurgie și Fantastic Fit Copou. În cei 10 ani a lucrat ca Personal Trainer și Group Trainer. Pentru că îi place să se dezvolte continuu a participat la numeroase cursuri și workshop-uri, în urma cărora a obținut următoarele certificări:

- Elite Fitness Trainer (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy”)

- Personal Trainer (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy” și ”Wellzon Fitness Academy”)

- Nutritionist certification (absolvent I.S.S.A. - International Sports Science Academy)

- Transformational Specialist (Absolvent I.S.S.A. - International Sports Science Academy)

- Genetics-Based Fitness Coach (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy”)

- Glute specialist (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy”)

- Instructor Tae Bo (a învățat de la renumitul Billy Blanks)

- Instructor Aerobic (absolvent ”Fitness Scandinavia School”)

- Instructor Schwinn Cycling (absolvent ”Move On”)

- Instructor Kangoo Power și Kangoo Dance

- Instructor Steel Combat

- Instructor Fight Klub (Khai Bo și Bag Box)

- Tehnician nutriționist

- Certificare Foam Rolling

- Master Trainer

- Absolvent al unui master de ”Fitness și Estetică Corporală”

- Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din Iași, specializare Educație Fizică și Sportivă

Încearcă cel puțin un antrenament cu Daniel și te vei convingi de profesionalismul și pasiunea cu care lucrează!

Doroftea Daniel

Instructor

Doroftea Daniel
Gianina Doroftea

Gianina este o persoană activă, se implică 100% în fiecare proiect pe care îl dezvoltă, este pasionată de fitness și nutriție și promovează un stil de viață sănătos și echilibrat.

Se consideră o persoană foarte norocoasă, deoarece iubește ceea ce face și este fericită atunci când reușește să îi ajute și să îi facă fericiți pe oamenii ce o înconjoară.

Împreună cu Daniel a creat platforma Slim ON pentru ca ajutorul lor să treacă de granițele orașului Iași și să ajungă la oamenii din toată România.

Certificările obținute până în prezent sunt:

- Antrenor Personal (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy” și ”Wellzon Fitness Academy”)

- Prenatal and Postnatal Fitness Specialist - absolvent ”AFPA American Fitness Professionals & Associates”

- Certified glute specialist (absolvent ”I.S.S.A. – International Sports Science Academy” și ”Wellzon Fitness Academy”)

- Instructor Tae Bo (a învățat de la renumitul Billy Blanks)

- Instructor Schwinn Cycling (absolvent ”Move On”)

- Instructor Steel Combat

- Tehnician nutriționist

- Certificare Foam Rolling

Cu Gianina te poți antrena doar online prin intermediul platformei Slim ON.

Doroftea Gianina

Instructor

Doroftea  Gianina

Te-ai hotărât?

Dacă nu ai luat o decizie până acum probabil vei mai amâna o perioadă și nu vei începe nici mâine. Alege programul care ți se potrivește cel mai bine, iar mâine nu vei mai da înapoi pentru că vei fi deja parte din program. Atunci când te înscrii pentru o singură lună vei avea cu siguranță perioade mai mari de pauză. Îți recomandăm variantele pe 1 an pentru că vei beneficia și de cele mai mari reduceri.

Nu știi ce să alegi sau ai alte întrebări pentru noi? Scrie-ne prin butonul de chat din dreapta jos sau pe pagina Slim ON. Noi (Gianina și Daniel) îți vom răspunde în timpul cel mai scurt. :)