Rezultate obținute prin serviciile noastre online

Cu toții suntem diferiți, de aceea ai nevoie de ceva care să ți se potrivească. Cele mai multe rezultate au apărut în ultima perioadă pentru că am ajuns la un număr mare de servicii diverse pentru mai multe gusturi și preferințe: intens, moderat, pentru începători, slăbire, tonifiere, fesieri, abdomen etc.

Un program de slăbit s-ar putea să ți se pară greu, dar programul de tonifiere pentru fesieri să fie pe placul tău și să nu ratezi nici o zi de antrenament.

Îți prezentăm o parte dintre rezultate și apoi să găsești programul care se pliază mai bine pentru ceea ce ai nevoie. Îți spunem doar că sunt în total peste 200 antrenamente diferite, filmate integral, în care ai parte de indicații pe parcurs.

Am început și noi programele de remodelare corporală, iar acestea sunt rezultatele noastre.

Programele Slim ON

În pachetul Basic sunt disponibile peste 200 antrenamente filmate integral. Poți să alegi ce îți place sau să lucrezi după un plan. Pe baza acestora am creat programe specifice, organizate pe zile. Mai jos am prezentat toate opțiunile.

Abonament Basic cu acces la peste 200 antrenamente

Toate antrenamentele sunt filmate integral. Acesta este cel mai generos pachet. Îl poți achiziționa cu acces lunar, pe 3 luni sau pe 1 an. Nu vei face 200 antrenamente într-o lună, dar ai o gamă largă din care să alegi după preferințele tale.
Detalii abonament Basic

NOU: program de slăbit, ediția lunii ianuarie 2022

Acesta este cel mai complex program de slăbit la cel mai mic preț din România: antrenamente organizate după un plan, alimentație model specifică pentru slăbit și sesiuni live de întrebări și răspunsuri.

Antrenamentele sunt filmate integral, lucrezi în același timp cu antrenorii și ai parte de indicații pe parcurs.

Acum sunt disponibile reduceri la acest program.

Detalii program

Program de slăbit și tonifiere format din antrenamente scurte

Dacă nu ai suficient timp la dispoziție pentru antrenamente de 60-80 minute, atunci acest program este pentru tine. Este pe o durată de 3 luni și conține 61 antrenamente diferite. Majoritatea antrenamentelor sunt de 15-25 minute, dar sunt și câteva variante de 30-40 minute.
Detalii program

Program de slăbit și remodelare corporală în care nu ai nevoie de echipamente de fitness.

Poți să ai parte de un program complet chiar dacă nu ai gantere de diferite dimensiuni, foam roller, benzi elastice sau alte accesorii.

Acest program conține 44 antrenamente filmate integral în care lucrezi în același timp cu antrenorii. 22 sesiuni sunt cu durata mai mare de 30 de minute, iar 22 cu durata mai mică de 30 minute. Acestea sunt organizate pe zile (de la 1 la 56) după un plan în care să treci treptat de la ușor la greu, de la simplu la complex.

Este greu să îți organizezi un program eficient atunci când nu ai accesorii de fitness, dar aici intervine rolul nostru.

Detalii program

Program de tonifiere pentru abdomen și talie

Vrei să îți concentrezi atenția mai mult asupra abdomenului și taliei?

Atunci când nu ai de slăbit multe kilograme și vrei doar să tonifiezi mușchii abdominali rezultatele de tonifiere pot să apară chiar și într-o lună.

În acest program am organizat antrenamentele pe zile pentru a-ți ușura munca. Trebuie doar să intri în program și să faci antrenamentele în ordinea în care le-am lăsat. Noi vom fi partenerii tăi pe durata întregului efort, vom lucra cot la cot și îți vom oferi indicații și alternative pe parcurs.

Poți combina acest program cu unul de slăbit și vei lucra în paralel la ambele obiective.

Detalii program

Program de tonifiere de 8 săptămâni pentru fesieri

30 antrenamente speciale pentru fesieri în care s-au folosit peste 60 exerciții diferite, în care complexitatea și dificultatea cresc treptat.

În plus mai sunt alte 24 antrenamente care vizează celelalte grupe musculare, dar și informații prin care să îți reactivezi fesierii dacă ai amnezie gluteală.

Detalii program

Program de tonifiere generală

Nu te interesează să slăbești, dar îți dorești o dezvoltare armonioasă a corpului cu un tonus muscular de invidiat? În acest program efortul cardio este redus la minim. În cea mai mare parte sunt antrenament doar cu exerciții de tonifiere pentru toate grupele musculare.
Detalii program

Program premium de slăbire accelerată Summer Body

75 antrenamente pe durata celor 90 de zile, organizate după un plan specific pentru slăbire și tonifiere. Vei primi un plan alimentar personalizat de o lună, iar pe tot parcursul programului vei primi sugestii de ajustări în funcție de jurnalul alimentar pe care îl vei completa. Este varianta personalizată prin care se fac modificări mici pe parcurs, concret pe situația ta.

La programul lunar de slăbit este o abordare de grup, iar aici o abordare personalizată, în care vei avea și discuții pe parcurs, live 1 la 1, cu unul dintre antrenori.

Detalii program

Testează-ți nivelul de fitness

Am creat un set de 10 probe pentru testarea nivelului de fitness (mobilitate, rezistență cardio-respiratorie, echilibru, rezistență musculară, forță). Poți descărca varianta gratuită în format PDF sau poți să urmezi varianta video.
Detalii

Primești banii înapoi

Ai posibilitatea de a primi banii înapoi în primele 7 zile dacă nu ești mulțumit(ă) de serviciile noastre din cadrul programului. Nu este nevoie de argumente, trebuie doar să ne trimiți un mesaj și îți dăm banii înapoi. 

Antrenorii Slim ON (Gianina și Daniel)

Aceasta este meseria noastră de 7 ani, respectiv 10 ani: ajutăm oamenii să își remodeleze corpul în mod sănătos și să mențină rezultatele pe termen lung. Avem câteva realizări prin care considerăm că suntem antrenorii potriviți să te ajute să-ți îndeplinești obiectivele:

Am fondat și dezvoltat Fantastic Fit Metalurgie (Iași), una dintre cele mai mari săli cu antrenamente de grup din Iași. Sala este deschisă în continuare și o coordonăm de la distanță.

Am fondat cea mai bună platformă de fitness din România, Slim ON. Numărul membrilor activi nu a scăzut nici un moment sub 300 pe durata întregului an și am avut provocări gratuite în care au fost peste 2000 înscrieri.

Am experimentat pe corpurile noastre stilul de viață sedentar, am testat provocările specifice, iar după câteva luni am obținut și rezultate. Am profitat de situație să vedem pe propria piele prin ce trec oamenii cu care lucrăm. Pozele cu rezultatele noastre sunt mai sus, la segmentul cu rezultate.

Suntem Elite Fitness Trainers, acreditare oferită de una dintre cele mai bune școli de fitness din lume (International Sports Sciences Association) în urma numărului mare de specializări obținute în fitness. 

Știm că nu depinde doar de tine să reușești, iar programele au un rol foarte important, de aceea ne specializăm continuu și facem tot posibilul să îți punem la dispoziție cele mai eficiente programe din țară.

Te-ai hotărât?

Dacă nu ai luat o decizie până acum probabil vei mai amâna o perioadă și nu vei începe nici mâine. Alege programul care ți se potrivește cel mai bine, iar mâine nu vei mai da înapoi pentru că vei fi deja parte din program. Atunci când te înscrii pentru o singură lună vei avea cu siguranță perioade mai mari de pauză. Îți recomandăm variantele pe 1 an pentru că vei beneficia și de cele mai mari reduceri.

Nu știi ce să alegi sau ai alte întrebări pentru noi? Scrie-ne prin butonul de chat din dreapta jos sau pe pagina Slim ON. Noi (Gianina și Daniel) îți vom răspunde în timpul cel mai scurt. :)